Om Job Eksperten

Diana Lund Andersen
Diana Lund Andersen

Om Job Eksperten

Job Eksperten er en podcast som omhandler jobsøgning. Jeg prøver igennem interviews med forskellige eksperter, med relation til jobsøgning, at videreformidle så meget brugbar viden om emnet som muligt.

Jeg hedder Diana Lund Andersen, og er selv jobsøgende.

Som en nylig tilføjelse er jeg også begyndt at blogge om min jobsøgning på siden. Her kan du følge med i min jobsøgning uge for uge. Ud over mine ugentlige posts, blogger jeg også om oplevelser og emner jeg finder relevant i løbet af ugen.

Samtidig kan du finde links til de artikler jeg skriver på både LinkedIn og Jobfisk.dk.

Hjælp hinanden

Ideen om Job Eksperten er at vi skal hjælpe hinanden, så kan jeg gøre noget for dig, så kontakt mig endelig.

Hvis du har nogen gode råd, spørgsmål eller emner du synes kunne være spændende at høre om i podcasten, så er du  også meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan fange mig på mailen Podcast@jobeksperten.dk eller på Twitter hvor mit handle er @dlund

Jeg glæder mig til at høre din feedback og håber du får lige så meget ud af at lytte til mine interviews, som jeg har fået ud af at lave dem.

Go’ Jobjagt!

Diana Lund Andersen

Copyright © 2019 jobeksperten.dk. All Rights Reserved.  Premium WP Plugin