Vi kan lige starte med at sige NEJ!! man er ikke dum fordi man har et flexjob – Der kan være mange grunde til at en person er endt i et flexjob – Det dykker vi mere ned i, i dagens episode.

Min gæst i dag er Kim Holzmann, han er selv flexjobber også hjælper han andre flexjobbere med at finde finde sig til rette i det at være endt i den situation de nu engang er i, samt med at finde nyt job til dem.

Hans mission er at virksomhederne også skal vide hvad en flexjobber er, og hvordan de kan være et aktiv for virksomheden. Den anden del er at lærer flexjobberne at de netop er gode nok som de er, og at mange er eksperter indenfor deres felt.

Noget af det vigtigste når man er i en afklaringproces omkring flexjob, fortæller Kim, er at man skal tro på og vide at man stadig er god nok.

Hav en god dialog med dit jobcenter – din sagsbehandler skal være din samarbejdspartner. Det er dem der kan hjælpe dig med at komme ud i et forløb hos en anden aktør, hvor der ofte kan være god hjælp at hente.

Når du rammer hovedet mod en mur, så spørg, hvad så nu? Eller hvad kan jeg så? Det kan være en stor hjælp til det mentale i din proces i flexjob-rejsen.

Kim giver os i interviewet en opskrift på hvordan man som flexjobber kan tilgå jobsøgningen på en god måde. Han siger start med at stille dig selv følgende spørgsmål:

Hvad er du god til?

Hvad giver dig energi?

Hvad gør dig glad?

Når du har styr på det så kig på i hvilke brancher kan det lade sig gøre. Tænk i opgaver, altså hvad er det for opgaver du kan byde ind med specifikt.

På den måde kan du banke på hos virksomhederne og sige ‘Jeg kan løse denne type opgaver, og jeg har så mange timer om ugen’.

Du kan bruge Jobindex’ arkiv som inspiration til at finde virksomheder.

Kim har oprettett Flex-cafeen – Det er en time hvor man kan komme ind og stille spørgsmål – Om man er flexjobber, virksomhed, behandler eller noget helt andet, så er du velkommen.

Stemningen er positiv på møderne – Og de er ca. hver 3. uge – Du kan følge med på hvornår ved at connecte med eller følge Kim på LinkedIn. Tilmeldingssiden finder du her.

Kim hjemmeside og hans nye firma finder du her: Coachment.dk

Og du kan også finde Kim på LinkedIn.

Du kan nu også finde Jobeksperten på TikTok

Du kan også connecte med mig på LinkedIn, og selvfølgelig finde meget mere på jobeksperten.dk 

Go Jobjagt

/Diana