CV gennemgang (video)

300,00 kr.

En video gennemgang af dit CV

Kategori:

Beskrivelse

Du sender dit CV til mig, hvorefter du inden for 3 hverdage* efter jeg har modtaget dit CV vil modtage en video gennemgang af det med forslag til forbedringer.

Du vil ved køb modtage en fil med vejledning til hvordan du sender dit nuværende CV til mig. Når jeg har modtaget dit CV vil jeg gennemgå det, og komme med forbedringsforslag, baseret på hvad jeg ser virke hver dag når jeg vejleder mine kandidater.

Jeg optager feedbacken til dig på en video, som jeg deler med dig efterfølgende. Som udgangspunkt deles det via platformen Wetransfer, alternativt kan Dropbox også tages i brug.

Ønsker du en personlig gennemgang af dit CV hvor vi gør det via et video opkald, er du velkommen til at kontakte mig – Denne ydelse kommer til at hedde CV gennemgang+ og er på trapperne. Fordelen her er muligheden for at stille spørgsmål og få uddybende feedback, hvis der er noget du er i tvivl om.

*Der tages forbehold for ekstraordinært travle perioder, hvilket du oplyses om ved køb – Er tiden ikke acceptable kan pengene selvfølgelig returneres.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “CV gennemgang (video)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.