OM JOBEKSPERTEN

Diana Lund Nordstrøm

Diana Lund Nordstrøm

Jobeksperten er en podcast som omhandler jobsøgning. Jeg prøver igennem interviews med forskellige eksperter, med relation til jobsøgning, at videreformidle så meget brugbar viden om emnet som muligt. Dertil vil du også opleve episoder hvor jeg alene dykker ned i emner med relation til jobsøgningen.

 

Jeg hedder Diana Lund Nordstrøm, og arbejder som mentor, facilitator og jobkonsulent.

 

I 2015 startede jeg podcasten, og senere bloggen på siden. Jeg har haft nogle lange pauser grundet forskelligt arbejde hvor det ikke har været muligt at udgive på hverken podcast eller blog. Nu er jeg dog tilbage, og arbejder på at få lavet nogle nye spændende episoder til jer.

Samtidig kan du finde links til de artikler jeg skriver på både LinkedIn og Jobfisk.dk.

Du er også velkommen i min nye gruppe på LinkedIn hvor jeg påtænker at dele tips og ideer omkring jobsøgning, og håber at kunne skabe et godt community for jobsøgende. Du finder gruppen her.

Hjælp hinanden

Ideen om Jobeksperten er at vi skal hjælpe hinanden, så kan jeg gøre noget for dig, så kontakt mig endelig.

Hvis du har nogen gode råd, spørgsmål eller emner du synes kunne være spændende at høre om i podcasten, så er du  også meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan fange mig på mailen Podcast@jobeksperten.dk

Jeg glæder mig til at høre din feedback og håber du får lige så meget ud af at lytte til mine interviews, som jeg har fået ud af at lave dem.

 

Andre projekter jeg laver

Jeg vil også gerne dele nogle af de andre ting jeg laver med dig, da jeg oprigtigt mener at det er vigtigt at lave tinge som betyder noget for dig. Jeg mener også er det i høj grad er med til at udvikle kompetencer for dig, som en kommende arbejdsgiver kan drage nytte af. Derfor får du her en lille beskrivelse af nogle af de andre ting jeg har lavet og laver pt.

InDuna og Smart Business Planning

Dette er hhv. den danske og den engelske del af min virksomhed, her hjælper jeg skønne mennesker med at sætte specifikke mål, planlægge efter det og nå dem. Jeg elsker at starte projekter, både alene og med andre mennesker. Det er en stor del af hvad jeg laver her.

Jeg er også vigtig – Husk dig selv som pårørende

Dette er bogen jeg har skrevet og som udkom 11. oktober 2019 – Den handler om hvordan man som pårørende til langvarig alvorlig sygdom skal huske at passe på sig selv. Halvdelen af bogen er gode råd til netop det – hvordan man kan passe på sig selv. Og for at være ærlig, så gælder det også som jobsøgende 🙂

Auktioner for velgørenhed

Min Facebook gruppe hvor jeg via auktioner samlede 70.000 kr ind til scleroseforeningen. Super spændende at sætte op og virkelig krævende at koordinere. Der sker helt sikkert noget mere i gruppen igen på et andet tidspunkt.

Giv dig selv de bedste odds – Go’ jobjagt!

Diana Lund Andersen