Om Job Eksperten

Diana Lund Andersen
Diana Lund Andersen

Om Job Eksperten

Job Eksperten er en podcast som omhandler jobsøgning. Jeg prøver igennem interviews med forskellige eksperter, med relation til jobsøgning, at videreformidle så meget brugbar viden om emnet som muligt.

Jeg hedder Diana Lund Andersen, og er selv jobsøgende.

Som en nylig tilføjelse er jeg også begyndt at blogge om min jobsøgning på siden. Her kan du følge med i min jobsøgning uge for uge. Ud over mine ugentlige posts, blogger jeg også om oplevelser og emner jeg finder relevant i løbet af ugen.

Samtidig kan du finde links til de artikler jeg skriver på både LinkedIn og Jobfisk.dk.

Hjælp hinanden

Ideen om Job Eksperten er at vi skal hjælpe hinanden, så kan jeg gøre noget for dig, så kontakt mig endelig.

Hvis du har nogen gode råd, spørgsmål eller emner du synes kunne være spændende at høre om i podcasten, så er du  også meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan fange mig på mailen Podcast@jobeksperten.dk 

Jeg glæder mig til at høre din feedback og håber du får lige så meget ud af at lytte til mine interviews, som jeg har fået ud af at lave dem.

Andre projekter jeg laver

Jeg vil også gerne dele nogle af de andre ting jeg laver med dig, da jeg oprigtigt mener at det er vigtigt at lave tinge som betyder noget for dig. Jeg mener også er det i høj grad er med til at udvikle kompetencer for dig, som en kommende arbejdsgiver kan drage nytte af. Derfor får du her en lille beskrivelse af nogle af de andre ting jeg har lavet og laver pt. 

InDuna og Smart Business Planning

Dette er hhv. den danske og den engelske del af min virksomhed, her hjælper jeg skønne mennesker med at sætte specifikke mål, planlægge efter det og nå dem. Jeg elsker at starte projekter, både alene og med andre mennesker. Det er en stor del af hvad jeg laver her. 

Jeg er også vigtig – Husk dig selv som pårørende

Dette er bogen jeg har skrevet og som udkom 11. oktober 2019 – Den handler om hvordan man som pårørende til langvarig alvorlig sygdom skal huske at passe på sig selv. Halvdelen af bogen er gode råd til netop det – hvordan man kan passe på sig selv. Og for at være ærlig, så gælder det også som jobsøgende 🙂 

Auktioner for velgørenhed

Min Facebook gruppe hvor jeg via auktioner samlede 70.000 kr ind til scleroseforeningen. Super spændende at sætte op og virkelig krævende at koordinere. Der sker helt sikkert noget mere i gruppen igen på et andet tidspunkt. 

Go’ Jobjagt!

Diana Lund Andersen

Copyright © 2021 jobeksperten.dk. All Rights Reserved. 
Warning: Use of undefined constant on - assumed 'on' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/jobeksperten.dk/public_html/wp-content/plugins/fantastic-copyright-free/fantasticcopyrightfree.php on line 135
Premium WP Plugin