Find din rådgiver

Når du har brug for hjælp i forhold til din karriereudvikling og/eller jobsøgning, så er det vigtigt at du finder det rette match til at hjælpe dig. Og ærligt talt, så er jeg måske ikke den rigtige tila t hjælpe lige dig. Derfor har jeg samlet denne fantastiske liste over konsulenter som kan hjælpe dig videre på din rejse.

Du er selvfølgelig meget velkommen til at skrive til mig, hvis du tænker jeg er den rigtige.

Giv dig selv de bedste odds!

Diana Lund Nordstrøm

Jobeksperten - Coaching

Navn: 

Hvad kan jeg hjælpe med: 

Kernemålgruppe: 

Hvor i landet: 

Online sparring: 

Kontakt: 

Jobeksperten - Coaching

Navn: Diana Lund Nordstrøm

Hvad kan jeg hjælpe med: Jobsøgningssparring og karrieresamtaler

Kernemålgruppe: Min målgruppe er primært kandidater med en akademisk baggrund. Hvilken type job du søger er ikke så vigtigt.

Hvor i landet: Jeg holder til i København, men vejleder hovedsageligt online. Både danske og internationale kandidater.

Online sparring: Ja

Kontakt: send en mail til job@jobeksperten.dk

Jobeksperten - Coaching
Kasper Bach

Navn: Kasper Bach

Hvad kan jeg hjælpe med: Baseret på en no cure, no pay model hjælper jeg nyuddannede akademikere med at lande deres første job. Dette gør jeg gennem et jobsøgnings forløb med fokus på alle aspekter af jobsøgnings processen.

Kernemålgruppe: Nyuddannede akademikere

Hvor i landet: Al rådgivning foregår virtuelt

Online sparring: Ja

Kontakt: kontakt@kasper-bach.dk – LinkedIn

Navn: Steen Kræmer Rasmussen

Hvad kan jeg hjælpe med: Jeg hjælper med alle aspekter af din jobsøgning. Lige fra karriererådgivning over ansøgninger, arbejdsgiverresearch og CV til samtaleforberedelse og -træning. (Og selvfølgelig alt det andet, du kan komme på. 😉)

Kernemålgruppe: Alle, der søger job og er klar til selv at gøre en indsats.

Hvor i landet: Jeg bor i Århus.

Online sparring: Ja, selvfølgelig

Kontakt: Telefon: 50 10 90 10 – e-mail:  steen@kraemer.dk 

Steen Kræmer
Jobeksperten - Coaching

Navn: Kim Holzmann

Hvad kan jeg hjælpe med: Jobsøgningsstrategi og mental trivsel.

Kernemålgruppe: Min målgruppe er hovedsageligt, personer der vil mere i forhold til deres jobønsker, men sidder fast i ledighed eller jobskifte. Det kan være grundet fleksjob eller andre udfordringer ud over ledighed.

Hvor i landet: Jeg holder til i Hørning, mellem Aarhus og Skanderborg. Hovedparten af mine forløb foregår online og telefonisk.

Online sparring: Ja

Kontakt: info@coachment.dk

Lyt til podcast episoden jeg har lavet med Kim her

Navn: Taja Maria Lund Setzke

Hvad kan jeg hjælpe med: Karriererådgivning, optimering af din ansøgning og din LinkedIn profil. Sammen laver vi dit moderne one-pager CV. Vil du skifte branche, er du på vej ud på et sidespor eller vil du have mere ansvar og nye opgaver?

Kernemålgruppe: Akademikere, ledere, kontoransatte og udenlandsdanskere.

Hvor i landet: Jeg sidder i Flensborg-området og rådgiver de fleste af mine kunder online.

Online sparring: gerne, f.eks. over Zoom

Kontakt: E-Mail TMLS-Karriere@setzke.dkLinkedIn 

Taja

Udtalelser

Jeg kan helhjertet anbefale Diana Lund for hendes utroligt dedikerede tilgang til karriererådgivning og jobsøgningsråd. Diana formåede på 45 minutter at overgå flere års karriererådgivning fra eksperter og A-kasser.

Dianas tilgang til rådgivning fremhæver virkelig forskellen mellem ”de generelle råd” og ”det personlige råd”. Normalt får man generelle guidelines når man deltager i en rådgivning, men her er der tale om en helt personlig tilgang, hvor der tages højde for individet, karriereønsker, cutting-edge råd i forhold til den seneste udvikling indenfor ansættelsesprocedurer og helhedsindtrykket af både CV og ansøgning.

Jeg kan derfor kun på det kraftigste anbefale Diana Lund til enhver rolle og situation hvor dyb menneskeforståelse, individuel tilgang og tilpasning samt professionalisme er på tale.

Det er med Dianas hjælp af jeg fik min seneste ansættelse.

Michael Alex Reimann Svendsen

For de fleste I Danmark, er det forholdsvist nemt at fortælle negative ting om sig selv og sin personlighed, frem for at fremhæve sine kvaliteter. Det er en kulturel forhindring for en person der er opvokset her, at beskrive sine egenskaber i et positivt lys, for man vil jo meget nødigt virke arrogant og pralende. Derfor løber man som nyuddannet hurtigt hovedet ind i muren, når man skal skrive ansøgninger. Især når man skal fortælle en arbejdsgiver, hvorfor det netop lige er “mig” der skal besætte stillingen.

Her kommer Diana så ind i billedet. De fleste jobsøgende har prøvet at få rådgivning fra deres fagforening/A-kasse og/eller jobcenter, men vejledernes råd er ofte meget generelle, og tager sjældent højde for ens uddannelse/branche og karriereønsker. Diana dykker derimod i dybden, med hvem man er, for derved at guide en frem til ens jobpræferencer, samt, hvor og hvordan ens styrker, og unikke kvaliteter kan komme i spil, i de erhverv man ønsker at gøre karriere i. Forskellen på kvaliteten af skræddersyede vs. generelle løsninger bliver hurtigt tydelig efter at være blevet rådgivet af Diana.

Filipe Alves Crusat