Hjælp til din jobsøgning

Leder du efter dit næste job? Lad mig hjælpe dig med at finde det. Om du er ledig eller i job, kan jeg hjælpe dig videre til din næste arbejdsgiver.

Når du samarbejder med mig omkring din jobsøgning tager vi udgangspunkt i dig som person og de ting du kan, kombineret med viden om jobmarkedet og relevant litteratur.

Jeg har både selv siddet i dit sted, og være på den anden side at bordet i jobsøgningen.

Når jeg samarbejder med jobsøgende om at lande dem i deres næste job, er det vigtigt at de føler sig trygge i at jeg kan hjælpe dem. Derfor tilbyder jeg også altid en gratis intro samtale, hvor vi kan tale om din situation, og jeg kan give dig et overblik over hvad jeg tænker vi kan arbejde med for at får dig i mål.

Du kan booke en gratis samtale med mig ved at skrive til job@jobeksperten.dk.

 

Giv dig selv de bedste odds – Go’ Jobjagt!

Diana Lund Nordstrøm

 

Jobeksperten - Coaching

Udtalelser

Jeg kan helhjertet anbefale Diana Lund for hendes utroligt dedikerede tilgang til karriererådgivning og jobsøgningsråd. Diana formåede på 45 minutter at overgå flere års karriererådgivning fra eksperter og A-kasser.

Dianas tilgang til rådgivning fremhæver virkelig forskellen mellem ”de generelle råd” og ”det personlige råd”. Normalt får man generelle guidelines når man deltager i en rådgivning, men her er der tale om en helt personlig tilgang, hvor der tages højde for individet, karriereønsker, cutting-edge råd i forhold til den seneste udvikling indenfor ansættelsesprocedurer og helhedsindtrykket af både CV og ansøgning.

Jeg kan derfor kun på det kraftigste anbefale Diana Lund til enhver rolle og situation hvor dyb menneskeforståelse, individuel tilgang og tilpasning samt professionalisme er på tale.

Det er med Dianas hjælp af jeg fik min seneste ansættelse.

Michael Alex Reimann Svendsen

For de fleste I Danmark, er det forholdsvist nemt at fortælle negative ting om sig selv og sin personlighed, frem for at fremhæve sine kvaliteter. Det er en kulturel forhindring for en person der er opvokset her, at beskrive sine egenskaber i et positivt lys, for man vil jo meget nødigt virke arrogant og pralende. Derfor løber man som nyuddannet hurtigt hovedet ind i muren, når man skal skrive ansøgninger. Især når man skal fortælle en arbejdsgiver, hvorfor det netop lige er “mig” der skal besætte stillingen.

Her kommer Diana så ind i billedet. De fleste jobsøgende har prøvet at få rådgivning fra deres fagforening/A-kasse og/eller jobcenter, men vejledernes råd er ofte meget generelle, og tager sjældent højde for ens uddannelse/branche og karriereønsker. Diana dykker derimod i dybden, med hvem man er, for derved at guide en frem til ens jobpræferencer, samt, hvor og hvordan ens styrker, og unikke kvaliteter kan komme i spil, i de erhverv man ønsker at gøre karriere i. Forskellen på kvaliteten af skræddersyede vs. generelle løsninger bliver hurtigt tydelig efter at være blevet rådgivet af Diana.

Filipe Alves Crusat