En afventende, hård og spændende uge et gået, og en ny og interessant uge skal igang.

Ugen der gik

Min uge startede med fart på i denne uge. Mandag formiddag deltog jeg i et arrangement, hvor jeg var medarrangør igennem mit frivillige arbejde. Vi havde et oplæg omkring kontakthjælpsloftet samt 225 timers reglen. Jeg skal indrømme at jeg ikke havde sat mig super godt ind i det inden, da det pt. ikke er aktuelt for mig, men jeg lærte en del. Jeg må indrømme at jeg bliv overrasket over hvor stramt det system er, og hvor svært det må være at få tingene til at hænge sammen på kontanthjælp. Specielt hvis man bor i storbyerne med høj husleje mm.

Det har dog givet mig endnu mere mod på tanden til at hjælpe andre mennesker igennem mit frivillige arbejde. Så lidt godt kom der jo ud af det. Og de mennesker som deltog, fik god vejledning af vores samarbejdspartner.

Derudover fik jeg sendt 2 ansøgninger og redigeret og udgivet podcast i denne uge, inden jeg drog til det jyske for at hjælpe min mor med at gøre klar til og fejre hendes fødselsdag i weekenden. (Det var en super god fest).

Jeg sidder i skrivende stund ombord på en MEGET vippende færge på vej hjem mod København. Det bliver lækkert at komme hjem igen.

Jeg blive desværre ikke kaldt til anden samtale på den stilling jeg var til jobsamtale på i sidste uge, så jeg skal gerne lige have fulgt op på hvad der skete der. Dog tror jeg at, i det mindste en del af, forklaringen vil være at jeg ikke vil passe ind i det team de gerne ville samle.

Men op på hesten igen 🙂

Når der sker andre ting end jobsøgningen

Ligesom på alle andre tidspunkter i livet, så sker der også ting privat som kan påvirke humøret i en positiv eller negativ retning når man er jobsøgende. For mig er det en stor udfordring når der sker negative ting i det private, da der ikke altid er nogen positiv modpol i jobsøgningen. For mig hører humør og motivation meget sammen. Det betyder at mine ansøgninger bliver dårligere og mindre fokuseret i de perioder.

Derfor vil jeg arbejde med at finde positiver i min jobsøgning i det næste stykke tid. Har du nogen gode ideer?

Næste uge

Den kommende uge bliver rigtig spændende. I morgen klokken 10.00 starter jeg på mit juleassistance job. Du kan læse lidt mere om hvorfor jeg har valgt at sige ja til det på min LinkedIn profil.

Jeg glæder mig meget, selv om det bliver nogle hårde dage med 8 timer i butik – Det er mange år siden jeg har arbejdet fuldtid i butik.

Ugen står på 4 dage med arbejde, også skal jeg selvfølgelig ha’ søgt nogle jobs. Derudover har jeg 3 kaffemøder og 2 dage med frivilligt arbejde om aftenen, så jeg tænker der bliver gang i den i ugen der kommer 🙂

Det bliver en spændende uge jeg går i møde. Det håber jeg også din bliver.

Rigtig go’ jobjagt!

Diana