Forberedelse til og 2. samtale

Det er altid dejligt med positiv feedback, og jeg var rigtig glad da jeg blev inviteret til 2. samtale. Jeg synes selv den første var gået godt, så det var rart at de var enig med mig i den antagelse.

Det første jeg skulle gøre i forbindelse med forberedelsen var at tage en test / persontype analyse.

De efterfølgende tanker

Jeg fik ikke jobbet. Jeg forstår godt deres argumenter for hvorfor de ikke valgte mig i forhold til opgaverne.

Det jeg efterfølgende har tænkt en del over er at jeg tror næsten de havde besluttet sig for hvem der skulle have jobbet ud fra vores persontype analyse. Altså inden anden samtale.

Det virkede ikke som om at jeg kunne have sagt eller gjort ret meget for at overbevise dem om at jeg med min profil godt ville kunne bestride jobbet. det er også muligt at det netop bare er de tanker som giver mest mening når jeg nu fik et afslag. De havde dog slet ikke haft ringet til mine referencer.

Sådan generelt synes jeg persontype analyserne er fantastiske, men jeg kan se det kan blive et problem hvis man ikke som arbejdsgiver ser på at man rent faktisk kan flytte sig i forhold til en given profil.

Men der er jo ikke meget at gøre. Jeg må op på hesten igen, og er allerede igang med at netværke og søge videre.

Kontakt

Du er meget velkommen til at skrive hvis du har nogle spørgsmål til mig omkring min strategi eller andre ting, eller endnu bedre, hvis du har et job til mig 😉

Hav en dejlig dag, og Go Jobjagt!

Diana