‘In Between’ 2 – Bekymringer del 2: Hvad vil jeg gerne arbejde med

‘In betweens’ er små 7-10 minutters episoder som kommer i mellem de ‘rigtige’ episoder. Her berører jeg emner som jeg mener er vigtige og I får mit syn på emnet.

I artiklen ‘Hvad bekymrer du dig om som jobsøgende, og hvordan stopper du med det?’ beskriver jeg bekymringer som man kan have som jobsøgende og hvad man kan gøre ved dem. Denne artikel har jeg valgt at starte med at dele op i 6 mindre bidder – ‘In betweens’.

Del 2 handler om hvordan du finder ud af hvad du gerne vil arbejde med, og om du har lyst til at arbejde med det som du har uddannet dig til.

Du kan høre den første i Itunes via dette link 
Via Stitcher her og RSS feed.

God fornøjelse og Go’ jobjagt!

Lyden til episoden er redigeret af Kennet Olesen – Podcastninja.dk

 

Del på Twitter: Tweet: Jeg har fundet Job Eksperten, og vil gerne dele den med dig. Du kan finde den her: http://ctt.ec/0r1ca+

‘In Between’ 2 – Bekymringer del 2: Hvad vil jeg gerne arbejde med

Copyright © 2021 jobeksperten.dk. All Rights Reserved. 
Warning: Use of undefined constant on - assumed 'on' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/jobeksperten.dk/public_html/wp-content/plugins/fantastic-copyright-free/fantasticcopyrightfree.php on line 135
Premium WP Plugin