‘In between’ 1 – bekymringer del 1

‘In betweens’ er små 7-10 minutters episoder som kommer i mellem de ‘rigtige’ episoder. Her berører jeg emner som jeg mener er vigtige og I får mit syn på emnet.

 

Jeg har på jobfisk.dk udgivet artiklen: ‘Hvad bekymrer du dig om som jobsøgende, og hvordan stopper du med det?’. Denne artikel har jeg valgt at starte med at dele op i 6 mindre bidder – ‘In betweens’.

 

Du kan høre den første i Itunes via dette link 
Via Stitcher her og RSS feed.

 

God fornøjelse og Go’ jobjagt!

‘In between’ 1 – bekymringer del 1

Copyright © 2021 jobeksperten.dk. All Rights Reserved. 
Warning: Use of undefined constant on - assumed 'on' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/jobeksperten.dk/public_html/wp-content/plugins/fantastic-copyright-free/fantasticcopyrightfree.php on line 135
Premium WP Plugin