Et par uger er gået siden sidst

Et par uger er gået siden sidste blogpost. Det er bl.a. fordi jeg i sidste weekend var til Elevate konference hele weekenden. Så der er sket en del siden sidst. Derfor bliver det kun de vigtigste ting jeg tager med denne gang. Jeg fortæller lidt om ugen der er gået, om frivilligt arbejde og lidt om ugen der kommer.

Ugerne der er gået

Over de sidste 14 dage har jeg haft 3 kaffemøder, det ene med anden anden jobsøgende (ja det kan man godt 😉 ) også 2 med personer som har egen virksomhed. Begge nogle som jeg ser som gode kontakter, både i forhold til jobsøgning, men også i forhold til frivilligt arbejde.

Ellers stod sidste uge, ud over ansøgningerne, på podcast, både optagelse af et afsnit og på redigering og udgivelse. I sidste uges episode er med Anita Lykke Klausen om at blogge sig til job. I denne uge kom der så endnu en episode med Anita om netværk og hvordan man starter dem. Jeg kan klart anbefale de 2 episoder et lyt.

Elevate, som jeg kort fortalte om i sidste post, var meget intenst og spændende. Det handlede om personlig udvikling, markedsføring og netværk. Jeg har i forbindelse med den weekend fået 10 nye LinkedIn kontakter, og nogle enkelte af dem er også blevet tilføjet det mere personlige netværk, og vil være nogen jeg komme til at omgåes privat.

2016-11-12-21-59-36-1Vi var igang fra 8 til 21, 9 til 23 (nogen blev længere til fest), og 9.30 til 18, henholdsvis fredag, lørdag og søndag. Så det var nogle lange men spændende dage. Vi talte bl.a. om passion for det man laver og hvordan man markedsfører sig selv. Som jeg skrev sidst, så var der maskerade bal om lørdagen, her til venstre kan du se hvordan min maske endte med at se ud.

elevate2016-10175

Der var forskellige små virksomheder repræsenteret til konferencen, hvor en af dem var en fotograf. Her kunne man fåen god pris på CV billeder, så det udnyttede jeg lige og fik mig et nyt. Billedet er taget af Michael Kidmose, jeg kan varmt anbefaler ham.

Hvad synes du?

Samtaler

En anden ting der skete fredag var at jeg fik en mail med indvistation til en samtale. Hvilket leder mig rigtig fint hen i ugen som lige er gået.

Mandag brugte jeg i stor stil på min sofa for at slappe af, jeg var virkelig træt. Dog fik jeg også lige forberedt mig til samtalen, som jeg var til i tirsdags. Jeg hører først noget i starten af næste uge, så må jeg jo se hvad de synes. Der er 4 stillinger og 16 til samtale, jeg synes dog ikke det gik super. Jeg forventer ikke (men håber) at blive invitere til anden samtale. Stillingen lyder super spændende.

Onsdag stod faktisk på endnu et kaffemøde, men det var med en veninde 😉 Også fik jeg også skrevet nogle ansøgninger.

I fredags blev jeg ringet op og tilbudt en stilling som juleassistance i en butik hvor jeg slet ikke har søgt, fordi de havde fået min ansøgning fra en af de andre butikker. Så dem skal jeg ind og tale med i morgen 🙂

Frivilligt arbejde

Ugen der er gået har også stået på frivilligt arbejde. Både et bestyrelsesmøde og en tur over og hjælpe andre jobsøgende med deres jobsøgning. I denne uge havde vi fokus på CV´erne.

En af de ting jeg virkelig elsker ved det frivillige arbejde er, at næsten ligemeget hvor sløv og øv en dag jeg har haft, så bliver jeg i godt humør og energifyldt af det. Det giver mig sindsygt meget at hjælpe andre, og specielt vores projekt hvor vi hjælper andre jobsøgende, er virkelig spændende.

Mit bestyrelsesarbejde giver mig i høj grad en mulighed for indflydelse i mit lokalområde, som også er rigtig spændende. Det giver kontakter i området, såvel som med erhvervsfolk vi har med nogen gange.

Derfor vil jeg også altid anbefale at finde noget frivilligt arbejde som har din interesse imens du er jobsøgende. Da jeg i mandags have en dag på sofaen var jeg virkelig flad, men efter vore job cafe om aftenen var jeg i virkelig godt humør. Det er en positiv modpol til den til tider nedtrykte stemning der kan være i jobsøgningen.

Ugen der kommer

Der er endnu en travl uge i vente, ikke helt så meget som de forgangne to uger, men stadig travl. Mest fordi min mor holder 60 års fødselsdag, og jeg skal til jylland og hjælpe hende nogle dage. Så mandag, tirsdag og onsdag står på jobsamtale, frivilligt arbejde, podcast og ansøgninger. Det skal nok blive godt 🙂

Jeg har fundet en Graduate stilling inden for rekruttering som lyder super spændnede, den skal søges. Også har jeg fundet en anden stilling igennem LinkedIn, hos en fagforening, som også skal søges. Hvis jeg når det har jeg også et par andre liggende, som jeg kan søge.

Kontakt

Jeg vil meget gerne invitere dig indenfor på bloggen. Hvis du har lyst til at fortælle om hvordan du søger job, så send mig en mail. Jeg er sikker på at din måde at søge på og dine tanker også kan hjælpe andre 🙂

Du er også meget velkommen til at skrive hvis du har nogle spørgsmål til mig omkring min strategi eller andre ting, eller endnu bedre, hvis du har et job til mig 😉

Hav en dejlig dag, og Go Jobjagt!

Diana