Et lille pip fra mig…

Jeg har godt nok læst et eller andet sted at man ikke skal lave sådan nogle års-evalueringsposts, men der kommer nu et pip her fra alligevel. Det er jo ved at være lang tid siden jeg har givet nogen form for lyd for mig.

Den sidste måned og 2016 i sin helhed

Som du jo ved, hvis du har læst med tidligere, så har jeg haft et job som juleassistance, hvilket har været en dejlig afveksling, men også virkelig hårdt. Det er også grunden til at hverken har sagt pip eller bøh på blog og podcast i den sidste måneds tid. Jeg har valgt at fokusere på mine ansøgninger, julehygge og hvad der ellers hører julen til, når jeg ikke var på arbejde.

Mange himler op om hvor dårligt et år 2016 har været. På nogle punker må jeg være enig, på andre knap så meget. Det er jo aldrig sjovt at blive jobsøgende igen, men samtidig har jeg også mødt nogle af de mest fantastiske mennesker i løbet af 2016. Det er relationer jeg både privat og jobsøgningsmæssigt for rigtig meget ud af.

De fleste af de her dejlige personer er nogen jeg har mødt igennem min podcast eller andet frivilligt arbejde, og de er med til at sætte 2016 i et dejligt lys når jeg kigger tilbage. Samtidig skinner deres personligheder så meget for mig, at de i høj grad allerede er begyndt at lyse 2017 op for mig, i en sådan grad at jeg kun kan glæde mig.

De første planer for 2017

Der er allerede en del planer sat i søen for 2017, eller så småt på vej. Bl.a. er jeg i gang med at få en virksomhedspraktik på plads som koncept udvikler. Her er en af de ting jeg skal hjælpe med at arbejde på udviklingen af et bogkoncept, som lyder utroligt spændende. Det glæder jeg mig meget til.

Så har jeg også en aftale om et kaffemøde med en af de spændende mennesker jeg har interviewet til min podcast. Det bliver rigtig spændende. Hun er en inspirerende kvinde, som jeg forhåbentlig kan lære en masse af.

2017 stå også på bunker af ansøgninger. Jeg har her i slutningen af 2016 interviewet Steen Kræmer Rasmussen, om hans bog ’Hit med jobbet’ – Dermed har jeg selvfølgelig også læst hans bog. Der er så mange gode konkrete råd i den bog, at jeg er sikker på at mine ansøgninger bliver langt bedre i 2017.

Hvis du savner noget inspiration til ansøgningen, så kan jeg varmt anbefale Steens bog. Du kan også vælge at lytte til podcasten jeg har lavet med ham, når den udkommer i løbet af januar. Frem til da kan du lade din inspirere af alle de andre spændende episoder der ligger her på siden. Start evt. med den af Ricki Nielsen, om den opfordrede ansøgning.

Sidst men ikke mindst står den i 2017 også på massere af frivilligt arbejde, som også er rigtig spændende.

Jeg glæder mig meget til at tage fat i det nye år, med spændende projekter, og forhåbentlig en hel del flere samtaler end i 2016. Går alt vel, er der også et job til mig inden længe J

Hvad er dine planer for 2017?